Welcome, visitor! [ Login

 

Evde Masözler

  • Listed: 2 Şubat 2017 22:26
  • Expires: This ad has expired
eve gelen masöz bayan

Description

Her yeni doğan bebek lere uygulanan masaj vardır ve bu soğuk havalarda bebeklerin dışarıya çıkmları oldukça tehlikeli olduğundan eve gelen masöz bayan lar tarafından profesyonel uygulanan bebek masajı tercih edilir Gelin birlik de bakalım bebek masajı nasıl yapılıyor.

Banyo Sonrası Bebek Masajı Nasıl Olmalıdır?

Bebeklerin ciltleri oldukça hassastır bu nedenle de bebeğin cildini nemli tutmak oldukça önemlidir. Bebeğin cildini nemli tutabilmek için yapılması gerekenlerin başında bebek yağları kullanmak yatar burada doğru yağ kullanımı ise bebeğin banyo sonunda yağlanmasıdır. Yani bebeğinizi banyo yaptırdıktan sonra onu yağlayarak masaj uygulamak hem cildinin nemli kalmasına neden olacak hem de bebeğinizin masaj sayesinde rahatlamasına neden olacaktır.

 

Bebekleri banyo sonrası bebe yağları ile cildini nemlendirmek ve bu yaş ile masöz tarafından masaj yapılması oldukça yararlı oluyor

Bebeğe masaj işlemi esnasında kullanılacak yağlar ise aromatik yağlar olarak tercih edilmez bunun için piyasada bulunan bir çok markalı bebek yağları mevcuttur. Bebeğe annenin yapacağı banyo sonrasındaki masaj aynı zamanda anne bebek bağının daha da güçlenmesine neden olacaktır bu yüzden de bebeğinize güven duygusunu verebilmeniz için önemlidir.  Dilerseniz bebeğinize masajın nasıl yapılacağını aşağıda daha detaylı bir şekilde anlatalım.

   

378 total views, 1 today

  

Listing ID: 7465893857a70c76

Report problem

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.